Ƭ Ɯ ;

Skupinsko vadbo v Relive obiskujem več kot leto in pol, prakticiranje bootcamp in crossfit vadb pa že več kot tri leta. Povišana telesna teža mi je povzročila bolezni, katere sem si s svojim neznanjem o prehranjevanju in športno neaktivnostjo prislužil sam. Moja odločitev za to vrstni način vadbe, je bil predvsem zdravstveni razlog (visok krvni tlak, sladkorna bolezen in visoka raven holesterola v krvi). V dobi treh let mi je z opravljanjem bootcamp, crossfit vadb in poznavanjem količine vnosa hrane (predvsem s strani kalorične vrednosti) uspelo doseči izgubo 34 kg. Z izgubo kilogramov sem se znebil vseh bolezni, katere sem pridobil zaradi povišane telesne teže. Z vodeno vadbo v Relive sem zelo zadovoljen, ker večinoma vadbe potekajo »tipsko«, enako za vse. Po preučitvi psihofizičnega in zdravstvenega stanja, se vadba težavnostno prilagodi vsakemu posamezniku posebaj. Trenerji, dajejo vedno velik poudarek na pravilno izvedbo vaj, kar je najpomembnejše za varovanje našega zdravja. Cilji, ki niso povezani le z nižjo težo, temveč tudi z večjimi možnostmi, ki nam jih ponuja življenje, so zelo pomembni. Potem ko dosežemo določen cilj, si na vseh področjih velja postaviti novega. Za vse, ki smo uspešno zmanjšali telesno težo, je dovolj velik motiv že ohranjanjele te, ker s tem še vedno pridobivamo kondicijo,moč, vzdržljivost in kar je najpomembnejše, odlično počutje.

© 2018 - Relive - Vse pravice pridržane

Prijava na PRO vadbe

45 minutna visoko intenzivna intervalna vadba sestavljena iz kompleksin vaj z lastno težo in vadbenimi pripomočki, za tiste najbolj pripravljene. Cilj vadbe je izboljšati moč, hitrost, agilnost, kardiovaskularno vzdržljivost, eksplozivnost in pospešiti proces izgube telesne maščobe na najvišjem nivoju. PRO vadba je sestavljena za bolje pripravljene posameznike, ki si želijo svojo telesno pripravljenost dvigniti na višjo raven. Vstop v PRO skupino je možen samo predhodnikom BASIC skupine.

Fitnes ackijska ponudba
Vadbe ackijska ponudba

Vnesite vaš e-mail ter spoznaj skupinske vadbe iz naše ponudbe.

Prijava na BASIC vadbe

45 minutna visoko intenzivna krožna vadba sestavljena za oblikovanje telesa, mišično moč in vzdržljivost. Vadba poteka z lastno težo in lažjimi pripomočki in je primerna za vse spole, starosti in vse stopnje telesne pripravljenosti. Cilj vadbe je okrepiti telo in osvojiti temeljne gibalne vzorce z lastno težo in lažjimi pripomočki. Zaželjeno je, da se vsi novi člani z željo v napredovanje v PRO skupino najprej udeležijo skupine BASIC.

Prijava na LADY vadbe

45 minutna srednje – intenzivna vadba samo za ženske, sestavljena iz vaj z lastno težo in cardio vaj osredotočena na kritične dele ženskega telesa. Cilj je okrepiti splošno kondicijo, mišice telesnega središča, zadnjice in nog ter izboljšati splošno telesno pripravljenost.

Prijava na PILATES vadbe

45 minutna vadba srednje intenzivnosti, ki povezuje vaje za gibljivost, krepitev mišic ter izboljšuje mobilizacijo hrbtenice. Cilj vadbe je okrepiti mišice telesnega središča, izboljšati gibljivost, telesno držo, funkcionalnost telesa in zmanjšati bolečine v hrbtenici in sklepih. Vadba pilates je primerna za vse stopnje telesne pripravljenosti, vse spole in starosti.

Zdravje ackijska ponudba
Prijava na IZZIV
Izpolnite vsa potrebna polja in se prijavite na IZZIV.BREZ SKRBI. Kmalu boste imeli odgovore na vsa vprašanja. Kontaktirali Vas bomo in Vam zaupali več informacij glede prvega BREZPLAČNEGA predavanja, kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prijava na MOBILITY vadba

Vadba Relive Mobility je sestavljena iz skrbno izbranih vaj z lastno telesno težo in manjšimi pripomočki, ki prekrvavijo mišice, jih zmehčajo, povečajo amplitude gibov v sklepih in pospešijo regeneracijo. Za zdravo telesno držo in ustrezen tonus mišic trebuha, zadnjice in hrbta, poskrbimo z vajami za stabilizacijo trupa. Na vadbi vas naučimo tudi uporabe osnovnih dihalnih tehnik in izvajanje pravilnih položajev joge. Vadba ima izjemen pomen za izboljšanje gibljivosti, ravnotežja, stabilizacije trupa in posledično večjo mobilnost celotnega telesa. Primerna je tako za ženske, moške, rekreativce ter športnike ne glede na starost in fizično zmogljivost.


PRIJAVA NA 3. TURNIR ULIČNE KOŠARKE
Vnesite spodnje podatke in prijavite ekipo na turnir ulične košarke!