Ƭ Ɯ ;

MNENJA ČLANOV

Preberi si mnenja naših članov, ki so s pomočjo našega pametnega koncepta vadbe dvignili samozavest in oblikovali bolj zdravo, privlačno, vzdržljivo in močno telo. 

RESNIČNE PREOBRAZBE

*Nakup večmesečnih kart je možen ob enkratnem plačilu

Odpri cenik v PDF obliki

Gibalna klinika

Celostna obravnava bolečin v sklepih in mišicah namenjena rekreativcem, športnikom in ostalim posameznikom vseh starosti. Terapevt s posebnimi tehnikami in pripomočki poišče vzrok bolečine, se ga loti sistematično in že po nekaj tretmajih bolečina v telesu izgine. Terapevt Vam prav tako predpiše vaje, s katerimi celostno krepite telo in skrbite, da se težave nikoli ne ponovijo.

Sestavni del terapevtskih tretmajev so:

Manipulacija fascij in sklepov

Cupping terapija

Kinezio terapija

Elektroterapija

Gibalna terapija

Ultrazvočna terapija

Masaže

masaža spada med najstarejše in enostavne nege, kjer se z uporabo različnih metod gladenja, drgnjenja in gnetenja telesa in posameznih mišičnih skupin, sprosti telo, pospešuje prekrvavitev kože in mišic. Cilj masaže je fiziološka in duševna sproščenost, ki jo občutimo kot prijeten in edinstven občutek. Masaža je lahko tudi specializirana za področje rekreacije in športa, za optimalnejše delovanje in hitrejše okrevanje po napornih športnih dogodkih.

Masaže v naši ponudbi obsegajo:

Klasično masažo

Protibolečinsko masažo

Športno masažo

Zdravo hujšanje

Vprašanja, ki si jih vsak zastavlja, ko se odloči izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, oblikovati čvrsto in fit postavo ter se bolje počutiti so sledeča:
- Kako se najhitreje znebim odvečne maščobe?
- Kako najhitreje oblikujem čvrsto postavo s čim manj truda?
- Kako lahko to storim brez ogromnega števila omejitev pri hrani in pijači?
NAŠ koncept prehranjevanja odgovori na vsa vaša vprašanja.
Naše telo trenutno za primarni vir energije uporablja ogljikove hidrate, saj jih dnevno zaužijemo največ. Z NAŠIM konceptom prehranjevanja smo vzpostavili prehranski režim, ki temelji na visokem vnosu maščob, zmernemu vnosu beljakovin in nizkemu vnosu hidratov. Na ta način dosežemo, da telo kot primarni vir energije začne koristiti maščobe in ne ogljikovih hidratov. Na vašem jedilniku se namesto testenin, krompirja, pretiranega sadja začnejo pojavljati jajca, meso, avokado, oreščki, polnomastni siri, maslo, ribe, semena ter veliko zelenjave.

Našteta živila v pravilnem razmerju tvorijo KONCEPT prehranjevanja, ki:

Dvigne nivo energije v telesu

Izboljša ravni holesterola

Porablja odvečne maščobe na telesu

Očisti vašo kožo aken

Izboljša počutje

KONCEPT prehranjevanja pa je priljubljen ravno zato ker je:

enostaven

zdrav

okusen

raznolik

Svoje prehranjevalne navade nam je zaupalo že več kot 2000 strank.
Preizkusite tudi vi, ne bo vam žal!

Bioresonanca

BICOM bioresonančna terapija je poseben diagnostični in terapevtski postopek, ki si v medicini zelo uspešno in intenzivno utira svojo pot. Osnove bioresonančne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike in kvantne fizike, ki v zadnjem času dosegajo zavidljive uspehe na vseh naravoslovnih področjih in nas vodijo do zavidljivih uspehov tudi na področjih medicine.
Z BICOM napravo lahko v mnogih primerih razkrijemo dejanske, pogosto prikrite vzroke težav v organizmu, ki so lahko kronične ali akutne in jih s terapijami tudi zelo uspešno odstranimo, pozdravimo. Bioresonančna terapija poteka brez bolečin, brez vnosa kemičnih substanc v telo, brez sevanja in brez stranskih učinkov.

Več o bioresonanci preverite na: www.zdravje-biore.si

FUNKCIONALNA DVORANA

Za PRIJAVO NA VADBO pritisni na izbrano vadbo.

*ZBIRAMO PRIJAVE! - Skupinska vadba SLIM2 pričnemo ob prejetem zadostnem številu prijav.

Šport in rekreacija

Izdelki za pred, med in po treningu, za hitrejšo regeneracijo, več energije, vzdržljivosti in moči. Prehranski dodatki povečajo sposobnost obnove organizma in poskrbijo za zdravo telo. Današnja živila ne vsebujejo dovolj hranilnih snovi, zato moramo glede na obremenitev organizma v telo dodatno vnašati kakovostne hranilne snovi. Kadar je govora o športu, pa je pomanjkanja hranilnih snovi v telesu še toliko več, zato moramo vnos nadomestiti s prehranskimi in športnimi dodatki.

Več moči

Več zdržljivosti

Boljši rezultati

Zdravje in dobro počutje

Velika izbira vitaminov, mineralov, antioksidantov, vlaknin in izdelkov za kosti in sklepe. Brez ustreznih vitaminov in mineralov v telesu, naš obrambni sistem slabi in hitro se pojavijo težave. Zaradi vsakodnevne izpostavljenosti bakterijam, virusom in kemikalijam je naš imunski sistem vsakodnevno na udaru. Z zdravo prehrano bogato z beljakovinami, vitamini, probiotiki, antioksidant ter z gibanjem in zniževanjem stresa pa ohranjamo telo vitalno, zdravo in polno energije.

Višja krepitev imusnkega sistema

Manj stresa

Boljše počutje

Hujšanje

Pestra izbira izdelkov z naprednimi formulami za dodatno kurjenje maščobe in izgubo telesne teže na osnovi karnitina, kofeina, zelenega čaja, kave in drugih naravnih izvlečkov. Hujšanje je dolgotrajen proces, ki zahteva veliko vztrajnosti in odrekanja. S pravilnim pristopom k prehrani, telesni aktivnosti in pravilno izbiro prehranskih dopolnil postane hujšanje zabavno in efektivno. Izdelki SUKRIN so razviti s strani norveških nutricionistov, sestavljeni iz naravnih in kakovostnih sestavin ter minimalno procesirani. So odlična izbira za prehranjevanje z malo ogljikovimi hidrati, izogibanju pšenice, glutena, sladkorja ali soje. S Sukrin izdelki na preprost način nadomestite navadni sladkor in žitne moke ter poskrbite, da je vaš jedilnik zdrav, okusen in raznolik.

Višja krepitev imusnkega sistema

Manj stresa

Boljše počutje

Športni pripomočki

Izvedba treninga brez ustreznih športnih pripomočkov je lahko mučna in zdravju škodljiva. Za pravilno izveden trening moramo poskrbeti za varnost, ustrezno obutev, športna oblačila, hidracijo, kakovostne športne pripomočke in dodatke za optimalno regeneracijo pred, med in po treningu.

Boljši trening

Več rezultatov

Manj poškodb

O USTANOVITELJU

Klemen je nekdanji tekmovalni igralec ameriškega nogometa, tekmovalec v dvigovanju uteži, kondicijski trener, fitnes trener, športni terapevt, diplomant kineziologije na fakulteti za šport, prokurist podjetja Gemis d.o.o. in Relive d.o.o. ter vodja centra Relive. Njegova ideja je bila, da Brežicam ponudi nekaj novega in inovativnega na področju zdravja, gibanja, druženja in dobrega počutja. Podjetništvo zanj predstavlja poligon vsakodnevnih izivov in osebnega razvoja, z vizijo celostnega razvoja storitev s področja zdravja in športa v Sloveniji in po svetu.

© 2018 - Relive - Vse pravice pridržane

Prijava na PRO vadbe

45 minutna visoko intenzivna intervalna vadba sestavljena iz kompleksin vaj z lastno težo in vadbenimi pripomočki, za tiste najbolj pripravljene. Cilj vadbe je izboljšati moč, hitrost, agilnost, kardiovaskularno vzdržljivost, eksplozivnost in pospešiti proces izgube telesne maščobe na najvišjem nivoju. PRO vadba je sestavljena za bolje pripravljene posameznike, ki si želijo svojo telesno pripravljenost dvigniti na višjo raven. Vstop v PRO skupino je možen samo predhodnikom BASIC skupine.

Fitnes ackijska ponudba
Vadbe ackijska ponudba

Vnesite vaš e-mail ter spoznaj skupinske vadbe iz naše ponudbe.

Prijava na BASIC vadbe

45 minutna visoko intenzivna krožna vadba sestavljena za oblikovanje telesa, mišično moč in vzdržljivost. Vadba poteka z lastno težo in lažjimi pripomočki in je primerna za vse spole, starosti in vse stopnje telesne pripravljenosti. Cilj vadbe je okrepiti telo in osvojiti temeljne gibalne vzorce z lastno težo in lažjimi pripomočki. Zaželjeno je, da se vsi novi člani z željo v napredovanje v PRO skupino najprej udeležijo skupine BASIC.

Prijava na LADY vadbe

45 minutna srednje – intenzivna vadba samo za ženske, sestavljena iz vaj z lastno težo in cardio vaj osredotočena na kritične dele ženskega telesa. Cilj je okrepiti splošno kondicijo, mišice telesnega središča, zadnjice in nog ter izboljšati splošno telesno pripravljenost.

Prijava na PILATES vadbe

45 minutna vadba srednje intenzivnosti, ki povezuje vaje za gibljivost, krepitev mišic ter izboljšuje mobilizacijo hrbtenice. Cilj vadbe je okrepiti mišice telesnega središča, izboljšati gibljivost, telesno držo, funkcionalnost telesa in zmanjšati bolečine v hrbtenici in sklepih. Vadba pilates je primerna za vse stopnje telesne pripravljenosti, vse spole in starosti.

Zdravje ackijska ponudba
Prijava na IZZIV
Izpolnite vsa potrebna polja in se prijavite na IZZIV.BREZ SKRBI. Kmalu boste imeli odgovore na vsa vprašanja. Kontaktirali Vas bomo in Vam zaupali več informacij glede prvega BREZPLAČNEGA predavanja, kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prijava na MOBILITY vadba

Vadba Relive Mobility je sestavljena iz skrbno izbranih vaj z lastno telesno težo in manjšimi pripomočki, ki prekrvavijo mišice, jih zmehčajo, povečajo amplitude gibov v sklepih in pospešijo regeneracijo. Za zdravo telesno držo in ustrezen tonus mišic trebuha, zadnjice in hrbta, poskrbimo z vajami za stabilizacijo trupa. Na vadbi vas naučimo tudi uporabe osnovnih dihalnih tehnik in izvajanje pravilnih položajev joge. Vadba ima izjemen pomen za izboljšanje gibljivosti, ravnotežja, stabilizacije trupa in posledično večjo mobilnost celotnega telesa. Primerna je tako za ženske, moške, rekreativce ter športnike ne glede na starost in fizično zmogljivost.


PRIJAVA NA 3. TURNIR ULIČNE KOŠARKE
Vnesite spodnje podatke in prijavite ekipo na turnir ulične košarke!