Ƭ Ɯ ;

Do julija 2016 nisem bil ljubitelj velikih fitnes dvoran. Nekaj je potrebno narediti zase, sem si rekel in tako me je pot zanesla v fitnes center RELIVE. Mitja me je že na prvem treningu prepričal s svojo preprostostjo, strokovnostjo in pogovorom, ki sva ga imela med treningom. Postal je moj osebni trener, ki se tisto uro dnevno posveti le meni in mojim željam, je moj mentor in moj največji motivator. Trening z osebnim trenerjem Mitjatom mi  omogoča, da lahko maksimalno izkoristim čas, ki ga namenjam za svoj trening. Mitja je usposobljen strokovnjak za stalen nadzor mojega programa vadbe in prilagajanja vadbe mojim osebnim željam ter zmogljivostim. Budno spremlja tehnično izvedbo posameznih vaj, me motivira in postavlja vedno nove izzive, da bi dosegel želene rezultate.

Mitja hvala ti, ker si moj motivator, da do danes nisem pomislil, da bi prenehal z vadbo, da me učiš, da sta šport in pravilna prehrana ključ do uspeha.

© 2018 - Relive - Vse pravice pridržane

Prijava na PRO vadbe

45 minutna visoko intenzivna intervalna vadba sestavljena iz kompleksin vaj z lastno težo in vadbenimi pripomočki, za tiste najbolj pripravljene. Cilj vadbe je izboljšati moč, hitrost, agilnost, kardiovaskularno vzdržljivost, eksplozivnost in pospešiti proces izgube telesne maščobe na najvišjem nivoju. PRO vadba je sestavljena za bolje pripravljene posameznike, ki si želijo svojo telesno pripravljenost dvigniti na višjo raven. Vstop v PRO skupino je možen samo predhodnikom BASIC skupine.

Fitnes ackijska ponudba
Vadbe ackijska ponudba

Vnesite vaš e-mail ter spoznaj skupinske vadbe iz naše ponudbe.

Prijava na BASIC vadbe

45 minutna visoko intenzivna krožna vadba sestavljena za oblikovanje telesa, mišično moč in vzdržljivost. Vadba poteka z lastno težo in lažjimi pripomočki in je primerna za vse spole, starosti in vse stopnje telesne pripravljenosti. Cilj vadbe je okrepiti telo in osvojiti temeljne gibalne vzorce z lastno težo in lažjimi pripomočki. Zaželjeno je, da se vsi novi člani z željo v napredovanje v PRO skupino najprej udeležijo skupine BASIC.

Prijava na LADY vadbe

45 minutna srednje – intenzivna vadba samo za ženske, sestavljena iz vaj z lastno težo in cardio vaj osredotočena na kritične dele ženskega telesa. Cilj je okrepiti splošno kondicijo, mišice telesnega središča, zadnjice in nog ter izboljšati splošno telesno pripravljenost.

Prijava na PILATES vadbe

45 minutna vadba srednje intenzivnosti, ki povezuje vaje za gibljivost, krepitev mišic ter izboljšuje mobilizacijo hrbtenice. Cilj vadbe je okrepiti mišice telesnega središča, izboljšati gibljivost, telesno držo, funkcionalnost telesa in zmanjšati bolečine v hrbtenici in sklepih. Vadba pilates je primerna za vse stopnje telesne pripravljenosti, vse spole in starosti.

Zdravje ackijska ponudba
Prijava na IZZIV
Izpolnite vsa potrebna polja in se prijavite na IZZIV.BREZ SKRBI. Kmalu boste imeli odgovore na vsa vprašanja. Kontaktirali Vas bomo in Vam zaupali več informacij glede prvega BREZPLAČNEGA predavanja, kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prijava na MOBILITY vadba

Vadba Relive Mobility je sestavljena iz skrbno izbranih vaj z lastno telesno težo in manjšimi pripomočki, ki prekrvavijo mišice, jih zmehčajo, povečajo amplitude gibov v sklepih in pospešijo regeneracijo. Za zdravo telesno držo in ustrezen tonus mišic trebuha, zadnjice in hrbta, poskrbimo z vajami za stabilizacijo trupa. Na vadbi vas naučimo tudi uporabe osnovnih dihalnih tehnik in izvajanje pravilnih položajev joge. Vadba ima izjemen pomen za izboljšanje gibljivosti, ravnotežja, stabilizacije trupa in posledično večjo mobilnost celotnega telesa. Primerna je tako za ženske, moške, rekreativce ter športnike ne glede na starost in fizično zmogljivost.


PRIJAVA NA 3. TURNIR ULIČNE KOŠARKE
Vnesite spodnje podatke in prijavite ekipo na turnir ulične košarke!