fbpx

ALOE VERA Z ANTIOKSIDANTI – PRIMEREN NAPITEK ZA ČIŠČENJE V JESENSKIH DNEH

  1. Občutite napihnjenost, utrujenost in presežek sluzi v svojem telesu?
  2. Ste velikokrat prehlajeni, smrkate, se nikakor ne rešite svojega kašlja?
  3. Se soočate z vnetji ušes, sečil ali imate gnojne angine?
  4. Se premalo gibate, vas pot pa zelo zaudarja?

Čas je, da SVOJE TELO RAZBREMENITE toksinov, ki so se nakopičili v vašem telesu in Vam trenutno rušijo imunsko zaščito v jesenskih dneh. Slednja pa je zelo pomembna, saj je na pohodu veliko virusov, enodnevnih viroz, parazitov ipd.

Aloe vera sok z antioksidanti je odličen napitek, primeren tako za odrasle in otroke, ki:

  • poskrbi za razbremenitev toksinov v črevesju,
  • čisti kri in limfo,
  • je prva pomoč ob vnetnih procesih v telesu (uničuje bakterije, zajedalce)
  • zaščiti celice pred stresom

Aloe vera napitek tako vsebuje tudi posebno kombinacijo sadja z antioksidativnim delovanjem (borovnice, asai, goji in hibiskus), ki so koristne prav v boju proti učinkom prostih radikalov. Aloe Vera antioksidant je nenazadnje obogaten z izvlečkom ingverja, ki igra pomembno vlogo pri prebavi in ​​uravnava gibljivost prebavil.

Pretočne tekočine v telesu so ključne za delovanje glavne vojske telesa – imunskega sistema. Po limfnem sistemu v kri potujejo hranila, celice se hranijo s kisikom in sladkorjem, prav tako pa po limfnem sistemu potujejo tudi toksini, ki jih telo želi izločiti. Ko je limfa preobremenjena in polna toksinov, odpadnih snovi, virusov in mikrobov se pojavijo zdravstvene težave. Preobremenjen limfni sistem se pojavi zaradi premalo gibanja, neuravnotežene prehrane in stresa. Pojavljati se začnejo simptomi, opisani zgoraj: napihnjenost, utrujenost, glavoboli, pomanjkanje energije, depresije, otekanje okončin in podobno.

Priporočljivo je popiti 50 ml 1-krat ali 2-krat na dan, zjutraj pred zajtrkom ali zvečer. Lahko ga razkrečite tudi v vodi ali drugi tekočini. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 30 dneh. Pred uporabo ga pretresite.

Odsvetuje se le ob uživanju zdravil za redčenje krvi.

Izdelek najdete na naši spletni strani ali osebno v trgovini: https://www.reliveshop.si/collections/razstrupljanje/products/aloe-vera-antiox-1l?_pos=1&_sid=97c1926c3&_ss=r

Prav tako Vam svetujemo, da v času razstrupljajanja OMEJITE uživanje mesa, glutena, sladkorja, kvasa in alkohola. Zaužijte več sadja in zelenjave, ki vsebujejo antioksidante (fižol, borovnice, brusnice, artičoke, slive, robice, maline, jagode, rdeča jabolka, češnje).

V meri zadostnega gibanja, bazičnega delovanja telesa in vnosom hranil, ki nam jih nudi narava je prehransko dopolnilo odlična pomoč na poti celovitega pristopa k zdravju.

Naj bo jesen sproščena, nasmejana in podprta z zdravjem.

Vaš Relive center Zdravja.

Scroll to Top