fbpx

BIORESONANCA ZA VELIKE ŽIVALI TUDI NA TERENU

Bioresonanca je alternativna metoda zdravljenja naših ljubljenčkov. Odlična podporna terapija, ki blaži bolezenska stanja, zmanjšuje bolečine in nelagodja pri živalih. Primerna je za vse živali (psi, mačke, konji, kunci..), ki imajo težave s kožo, alergijami, poškodbami, tumorji ipd.

V Relive centru izvajamo terapije za živali tudi na terenu. Pridemo k vam in vaši živali na dom ter naredimo osnovno testiranje in potrebne terapije. Poleg terapij vam nudimo tudi svetovanje o prehranskih dodatkih za živali, katere potrebuje za normalno življenje. Testiramo hrano, priboljške, šampone in vse dodatke če jim odgovarjajo ali celo škodujejo.

Pri prvem obisku se pogovorimo o zdravstvenem stanju živali, o njenih prehranjevalnih navadah, o aktivnosti in značaju živali. Vzamemo vzore sline ali dlake in s pomočjo aparata testiramo obremenitve živali, alergije ali intolerance na določene snovi. S pomočjo bioresonance ugotovimo trenutno stanje organizma in predlagamo ukrepe, ki bodo vašim živalcam pomagale odpraviti motnje in žarišča.

Cilj terapije je, da telesu povrnemo njegovo lastno samo zdravilno funkcijo, zmanjšamo vzroke bolezni in spodbudimo komunikacijo med celicami v telesu. Število potrebnih terapij je odvisno od števila obremenilnih faktorjev. Po navadi vključuje 3 do 5 terapij v razmiku par tednov, prilagojen jedilnik, prehranske dodatke in gibanje. Za svoje delo ne potrebujemo posebnega prostora. Vse potrebne pripomočke za terapijo in aparate imamo seboj. Prednost terapije na daljavo je ta, da se lahko posvetimo vsaki živali tudi večjim in tistim, ki jim vožnja do nas predstavlja težavo. Testiranje in terapija je za žival ne boleča in brez stresa. Živali lepo sprejemajo terapijo, se umirijo in nekatere celo zaspijo.

Če imate tudi v žival, ki se srečuje z naj različnimi zdravstvenimi težavami nas pokličite na 041 303 633 / 07 49 56 000 ali nam pišite na inf@relive.si ter poskrbite za njih na naraven način.

Scroll to Top