fbpx
ENERGIJSKE TERAPIJE
Numerološka analiza potencialov in blokad, nadangelski zdravilni izvir, kristaloterapija, reiki terapije

NUMEROLOŠKA ANALIZA POTENCIALOV IN BLOKAD

Trajanje: 45 – 80 min, Cena: 63 eur (izdelava matrike ter pogovor s stranko)

Numerologija je ena izmed starodavnih tehnik, ki pravi, da vse v vesolju vibrira, se med seboj povezuje in vpliva druga na drugo. Te vibracije ustvarjamo z našimi mislimi, čustvi, tako oblikujemo našo osebnost. In od naših vibracij je odvisno, kakšno življenje živimo. Numerologija nam pomaga prepoznati, kaj so tiste stvari, ki nam povzročajo energijsko neravnovesje, kakšna čustva se skrivajo v nas, s katerimi mislimi kreiramo svojo realnost. Ime, priimek, datum in ura rojstva so kode, po katerih posameznik deluje v življenju. Te kode dobimo z izračunom matrike, ki kažejo na to, katere ovire so na poti človeku, da bi lahko aktiviral svoje največje potenciale v življenju. Tudi ti so zapisani v številkah. Vsako število pa je povezano tudi s specifičnim organom v telesu. Tako lahko dobimo dodatne informacije o tem, kateri organi v našem telesu so šibkejši, kateri močni in jih z našim delovanjem dodatno poškodujemo ali pa na drugi strani tudi ojačamo.

Ko poznamo svoje programe delovanja, ki nas v življenju ovirajo, jih lahko reprogramiramo in nadomestimo z novimi. Tako odpremo pot k izpolnitvi svojih vizij, doživimo občutek lahkotnosti, se odpremo za pritok obilja vseh vrst, izboljšamo svoje zdravstveno stanje in svoje življenje spremenimo na način, ki nas navdaja z radostjo in srečo. Numerološka analiza torej jasno odkrije poti do izboljšanja svojega počutja, povišanja vitalne življenjske energije, zdravja, kreiranja ljubečega partnerskega odnosa ter harmoničnih odnosov z drugimi ljudmi, poti do povečanja lastne kreativnosti, pritoka denarja,…

Če želiš zares dobro poznati samega sebe, te zanima, od kod izvirajo tvoji nenadni izbruhi jeze, se zalotiš v temnih, samodestruktivnih mislih, nenehno doživljaš razočaranja, se boriš z nezadovoljstvom v službi, partnerstvu ipd., si danes odpri pot k boljšemu življenju.

Naroči svojo numerološko analizo potencialov in blokad, ki ti bo ponudila jasen pogled v to, kaj je potrebno spremeniti, zamenjati, reprogramirati, da bo življenje teklo proti ciljem, ki si si jih zastavil/zastavila.

NADANGELSKI ZDRAVILNI IZVIR – tri-stopenjska terapija z nadangeli (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 90 minu, Cena: 90 eur

Terapija rojena v srcu angelov, da bi lahko pobožala vaše življenje. To je izjemno individualno popotovanje, prilagojeno na vaše najglobje želje. Primerna je za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije angelov in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. V sami terapiji so vedno prisotni vaši angeli varuhi, ki so z vami ves čas, močan proces uravnovešanja pa zagotavljajo prav posebne, izjemne tehnike in povezave z različnimi nadangeli. Nadangeli so izbrani in vas izberejo glede na obseg in področje vašega izziva ali pa želje. Tehnike angelske terapije prinašajo izjemne rezultate in so oblikovane le za vas in za vaše trenutne potrebe.

KRISTALOTERAPIJA PO METODI MIHAELA ŽMAHARJA

Diagnostika in terapija 40min, Cena: 80 eur

Naše fizično telo je popoln prevodnik kristalnih energij, saj je v veliki meri sestavljeno iz vode. Voda je prisotna v vsaki celici v človeškem telesu. Zato je tudi kristalna energija prisotna v vsaki človeški celici. Kristali v telesu so med seboj naravno sinhronizirani. Ko se človek rodi, ima v telesu optimalno sinhronizacijo a nato mora človek sam vzdrževati to sinhronizacijo z mislimi, čustvi, vrednotami in delovanjem.Kristali so čudovito darilo narave. So živi in nosijo svojo frekvenco. Oddajajo prav posebne vibracije, saj v sebi nosijo moči, ki jih poseduje mati narava.Kadar naše telo pride v stik s temi vibracijami preko dotika, uživanja kristalne vode, uporabe kristalnih esenc ipd., pride v stik z visokimi frekvencami, ki delujejo zdravilno na naše telo. Informacije, ki so zapisane v molekulah vode v naših celicah, tako prekopirajo zapise kristalov in naše telo regenerirajo, napolnijo z energijo, močjo, vitalnostjo,…Poveži se s temi čudovitimi energijami kristalov in naj se v tvojem telesu sprožijo procesi samozdravljenja.

" Zdravje je naše največje bogastvo. "

REIKI terapije

Trajanje terapije: 90 min, Cena: 54 eur

Reiki je univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v vsem, kar je živo. Je v vseh nas, zapisan v človeško genetsko kodo. Z načinom življenja pa nenehno ustvarjamo blokade, ki nam preprečujejo, da bi to energijo v sebi lahko občutili, aktivirali, kadarkoli jo potrebujemo. Naše telo je tako v neravnovesju, kar nas vodi k boleznim, pomanjkanju energije, težavam v odnosih ipd.. Reiki ni vezan na nobene religije. Je najvišja energija, ki nam je dana kot darilo od samega Vira. Reiki se izvaja s polaganjem rok, z dotikom ali na daljavo. Reikist, ki izvaja reiki, je prevodnik univerzalne življenjske energije. Na to energijo ne more vplivati, niti na način njenega delovanja, saj je le v vlogi posrednika te energije. Prejemnik reiki podpore mora biti odprt in pripravljen za delo na sebi, če želi, da mu reiki kar najbolj pomaga. Reiki je zelo nežna energija, primerljiva z ljubeznijo in nikomur nikakor ne more škoditi. Prejemnik vedno prejme takšno reiki energijo, kot je v njegovo najvišje dobro in kot jo je tisti trenutek pripravljen sprejeti. Reiki je čudovito orodje, s katerim lahko odpravimo vzrok naše težave, saj deluje na fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni. Ko se z reiki energijo dotaknemo vseh ravni hkrati, se v telesu aktivira samozdravljenje in pogosto se zgodi, da težava na fizični ravni sama od sebe izgine. Reiki sprosti energijske blokade in vzpostavi energijski pretok v telesu, podpre naravne sposobnosti telesa za samozdravljenje, poveča in uravnovesi življenjsko energijo, lajša bolečine in spodbudi zdravljenje telesa po poškodbah, sprošča, pomirja in ima močan antistresni učinek, izboljša počutje in utrjuje imunski sistem ter mnogo drugega.

ACCESS BARS TERAPIJA S KRISTALI

Trajanje terapije: 50 min, Cena: 50 eur

Z nežnim dotikom Access bars točk na vaši glavi se možgansko valovanje upočasni, vaše možgansko valovanje gre od beta, kar je stanje budnosti, v alfa/theta valovanje, kar je stanje sproščenosti/spanja, merjenje možganskega valovanja kaže povečano možgansko koherenco (to pomeni, da različni predeli možganske skorje začnejo med sabo delovati zelo povezano in usklajeno), optimizirajo delovanje možganov, povečajo zmožnost koncentracije in izboljšajo čustveno stabilnost. programirani kristali pomagajo pri odpravi fizične bolečine telesa kot so oterdel vrat, mravljinčevje rok, bolečine v križu…

Terapija pomaga pri:

  • zmanjševanju stresa,
  • globoki sprostitvi,
  • umiritvi uma in prenehanju stalnega razmišljanja,
  • zmanjševanju negativnih in omejujočih miselnih vzorcev,
  • izboljšanju vsesplošnega obilja,
  • lažjem spancu,
  • povečanju občutkov sreče in hvaležnosti,…
  • Scroll to Top