IZGLEDAJTE PREČUDOVITO NA VAŠ POROČNI DAN – TOP NASVETI

Pogosto se na nas obrnejo neveste, družice in celo ženini, ki jim pomagamo, da so na njihov poročni dan bolj samozavestni in mirni.

Ne pozabite – ta dan je samo za vas. Najpomembnejše je, da ste samozavestni in se dobro počutite. Spodaj smo navedli nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri doseganju ciljev. Uživajte!

ZAPIŠITE SI SPODNJE ODGOVORE DA BOSTE LAŽJE DOLOČILI VAŠE CILJE

Vprašanja, ki Vam bodo pomagala doseči Vaš veliki srečen dan v slogu:

 • Kako se želite počutiti na poročni dan?
 • Kako želite izgledati na svoj poročni dan?
 • Koliko se trenutno gibate?
 • Ali veste, kako doseči svoje cilje ali potrebujete nekoga, da vam pomaga tedensko, dvotedensko ali mesečno doseči te cilje?
 • Ali želite trenirati sami, s svojim zaročencem ali z družicami/prijatelji?
 • Ali potrebujete podporo in nasvete pri zdravi prehrani, da boste dobili energijo, shujšali in se dobro počutili?
 • Katere stvari vas bodo najbolj obremenile? Ko jih prepoznate – napišete rešitev in načrtujete obvladovanje teh obremenitev?

  Za vsak mesec, napišite načrt z resnično določenimi cilji, ki vam bodo pomagali pri doseganju končnega cilja. To se bo zgodilo – obljubimo!

 • ČE STE SE ODLOČILI, DA SI BOSTE VZELI ČAS, ENOSTAVNO SLEDITE NAŠIM NASVETOM SPODAJ IN DOSEGLI BOSTE SREČEN, PREČUDOVIT, IZJEMEN POROČNI DAN.

  VADBA

  Prizadevajte si vsaj 20 minut vsakodnevne aktivnosti – hitra hoja, ples, kolesarjenje. Povečajte srčni utrip in telesu pomagajte pri kurjenju maščob. Načrtujte 2-3 treninge na teden, kjer se boste dobro preznojili. Začnite izboljševati svojo splošno kondicijo – vključite kardio vaje, dvigovanje uteži in vadbe za izgorevanje maščob. Tako boste izboljšali držo za poročni dan in pripravili trebušne mišice za medene počitnice . 🙂 V kolikor potrebujete pomoč, nam pišite in poslali vam bomo nekaj vaj, ki Vam bodo v pomoč.

  PREHRANA

  Privoščite si tri uravnotežene obroke na dan, vključno s kompleksnimi ogljikovimi hidrati, kakovostnimi beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami.

  Na dan pijte vsaj 1,5 litra vode (vzemite steklenico na delo in naj bo prazna, ko greste domov!) In začnite dan z veliko skodelico zelenega čaja za krepitev imunskega sistema in območja za izgorevanje maščob. Poskusite se izogniti, sladkorju, predelani hrani in rafiniranim preprostim ogljikovim hidratom ter alkoholu (če vam seveda uspe:) ). Poskusite ohraniti vse v ravnovesju. Zdrave prigrizke imejte vedno pripravljene, da se boste lažje izogibali sladkim grehom. V kolikor želite recepte nam pišite.

  UPRAVLJAJTE SVOJ STRES

  Vodite dnevnik srečnih/smešnih dogodkov – vsak dan zapišite tri stvari, ki so se zgodile, zaradi katerih ste se nasmehnili, pa čeprav le za hip.

  Tedensko preglejte cilje in se prepričajte, da ste na pravi poti.

  Privoščite si veliko kakovostnega spanca – cilj je, da počivate med 23. in 6. uro. Ne storite vsega sami! Pustite prijateljem in družini, da Vam priskočijo na pomoč.

  V kolikor potrebujete pomoč, nas pišite na info@relive.si in z veseljem priskočimo na pomoč.

  Scroll to Top