fbpx

LCHF KRUH

  • 30 G KREMNEGA SIRA

  • 60 G MASLA
  • 60 ML OLJČNEGA OLJA
  • 60 ML SMETANE ZA KUHANJE
  • 4 JAJCA
  • 170 G BELJAKOVIN V PRAHU
  • 1 ŽLIČKA VINSKEGA KAMNA
  • 1 ŽLIČKA SODE BIKARBONE
  • 3 ŽLICE INDIJSKEGA TRPOTCA V PRAHU
  • POSTOPEK:V KOZICI STOPITE MASLO. V SKLEDI NAJPREJ ZMEŠAJTE KREMNI SIR Z MASLOM, OLJEM, SMETANO ZA KUHANJE, JAJCA IN MALO SOLI. V DRUGI SKLEDI PREMEŠAJTE BELJAKOVINE, VINSKI KAMEN, SODO BIKARBONO IN INDIJSKI TRPOTEC. NATO SESTAVINE IZ DRUGE POSODE POSTOPOMA PRIMEŠATE SESTAVINAM V PRVI SKLEDI. MASO ZLIJTE V NAMAŠČEN PEKAČ ZA KRUH. PECITE 50 MIN NA 180 STOPINJ.

  • Scroll to Top