fbpx

STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je ena izmed najnežnejših metod stimuliranja limfno žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik, s katero ponovno vzpostavimo ravnovesje v telesu.

Če želite povečati krvni pretok, očistiti telo strupov in toksinov, odpraviti celulit, zatekanje nog ter zastajanje vode v telesu, ste našli pravo rešitev za svoje telo.

Strojna limfno drenaža – presoterapija, je terapija, pri kateri gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Gre za izjemno prijetno in zdravju naklonjeno terapijo.

NORMATEC je naprava, ki izboljša kroženje krvi, drenira limfo, pospeši odplavljanje laktatov v mišicah, zmanjšuje in preprečuje nastanek krčnih žil in pajkastih ven, zmanjša celulit in napne kožo, pospeši mišično regeneracijo, poveča obseg giba, zmanjšuje občutljivost na bolečino in odpravlja občutek težkih nog. Z nežnimi pritiski v škornjih je terapija neboleča, vi pa se zraven še sprostite

Strojna limfno drenaža – presoterapija, je terapija, pri kateri gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Gre za izjemno prijetno in zdravju naklonjeno terapijo.

TERAPIJO Z NORMATECOM priporočamo, če:

 • imate težke, utrujene noge,
 • je oslabljeno delovanje limfe,
 • Vam v nogah zastaja voda,
 • potrebujete hitrejšo regeneracijo po intenzivnih treningih,
 • so prisotni edemi, torej pred in po operacijah.
 • ste v procesu rehabilitacije po poškodbi.

Normatec je namenjen vsem generacijam.

PREDLAGANI PROGRAMI

 • 20 minutni
 • 40 minutni

Limfne drenaže ne smemo izvajati v primeru visoke temperature, metastaz, lokalnih vnetij, hujših oblik kardiovaskularnih obolenj, tuberkuloze in spolnih bolezni.

Kdaj priporočamo obisk limfne drenaže?

V primeru:

 • oteklin, zlasti vek, nog in rok,
 • hematomov, športnih poškodb,
 • oteklin po operacijah raka (dojka, nos)
 • slabe odpornosti telesa in pogostih psihofizičnih naporih,
 • alergij, opeklin in brazgotin,
 • želje po odpravi celulita
 • po operaciji…

Poleg ročne limfne drenaže poznamo tudi strojno limfno drenažo – presoterapija NORMATEC,  pri kateri gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Gre za izjemno prijetno in zdravju naklonjeno terapijo.

Priporočamo pogostejše izvajanje limfnih drenaž, saj z eno terapijo ne uspemo odpraviti vseh težav.

Naročite se na limfno drenažo in poskrbite za aktivacijo limfe, ki skrbi za odvajanje toksinov iz telesa

MNENJA

prisluhnite, kaj o nas menijo naše stranke
Pozdravljeni, simpatična, komunikativna, strokovna fizioterapevtka Tinkara, ki je pristopila s posluhom, spodbudnimi besedami ter fizioterapijami, ki so mi olajšale trenutno bolečino. Z vajami in odlično masažo sem fizično veliko bolje, za kar gre zahvala Tinkari. Ko je potrebno trenutno ukrepati, da olajšamo bolečino, sprejmemo realno stanje bolezni, poškodbe, pridobimo usmeritve, napotke, priporočam gibalni center Relive, ki vedno poskrbi za svoje stranke v najboljši moči.
Oče se je zaradi vnetja ishiadičnega živca oglasil na terapijah v Gibalni kliniki Relive. Bolečine pred terapijami so bile nevzdržne, ni bilo več moči za hojo, pojavljaj se je pekoč občutek po nogi in odrevenelost goleni. Po končani terapiji pri fizioterapevtki, ki je očetu pomagala s protibolečinsko terapijo, navodili za pravilne položaje med spanjem, hojo po stopnicah in vajami za hrbtenico se je stanje izboljšalo do te mere, da je sedaj brez bolečin. HVALA RELIVE!
Andraž: » V Relive sem prišel po nenavadni poškodbi rame in sicer so mi postavili diagnozo utesnitvenega sindroma rame, zaradi udarca in padca na desno ramo na rokometnem treningu ob začetku priprav na ligo NLB. Rehabilitacija naj bi trajala več mesecev, vendar pa me je fizioterapevtka Tinkara s pomočjo terapij in vaj spravila na igrišče že po dobrem mesecu. Kot vrhunskemu športniku mi to neverjetno veliko pomeni, saj je vsak dan brez treninga prava muka. Hvala celotnemu centru Relive za omogočene terapije in Tinkari za vodenje skozi potek rehabilitacije!!!«.
Najprej bi želela zahvaliti za poslana navodila. Kar pa se tiče obravnave /fizioterapije sem bila pa z tvojim delom zelo zadovoljna in te priporočam vsakemu, ki ima podobne težave s križem, kot sem jih imela jaz. Si oseba primerna za to delo . Meni si se posvetila v celoti in mi pomagala, da se je moja bolečina v hrbtenici zmanjšala.
Pri košarki sem si poškodoval levo koleno in to tri tedne pred svojo poroko. Osebna zdravnica mi je svetovala vašo kliniko. Kjer ste me sprejeli zelo prijazno in profesionalno. Že po prvi terapiji so bili očitni znaki izboljšanja in sem kmalu videl, da Tinkara mi bo rešila koleno. Njene izkušnje in strokovno znanje je bilo več kot pohvalno, saj sem 2 tedna po poškodbi že hodil brez bergel . Vaje ki mi jih je pokazala so mi okrepili koleno in njene prijazne in spodbudne besede pa so pomagale, da sem s svojo izbranko sprehodil do matičarja, kjer sem rekel svoj večni DA. Iz srca sva ji oba hvaležna za njeno strokovno pomoč. Brez njene pomoči, najin najlepši dan ne bi bil tako popoln. Srčno ti HVALA Tinkara. Seveda pa tudi ostali ekipi v gibalni kliniki Relive.
S ponavljajočimi bolečinami v križu se soočam že zadnjih 5 let. Neverjetno je, kako sem že po eni fizioterapevtski terapiji v Relive centru čutila olajšanje, medtem ko je po drugi terapiji bolečina skoraj izvodenela. Resnično priporočam, saj se stranki celovito posvetijo in kombinirajo različne metode, ki so pri meni resnično delovale. Razen modrih krogov po hrbtu sem po 4 dneh skoraj že pozabila na bolečino. Priporočam!
Scroll to Top