fbpx

RAZSTRUPITE TELO Z ALOE VERO

Po tradicionalni kitajski medicini je pomlad čas za krepitev jeter in črevesja.

Priporočljivo je, da poskrbimo za razstrupitev obeh organov hkrati. Zakaj? Pri počasni prebavi se preko črevesne sluznice vsrka veliko škodljivih snovi, ki potujejo v jetra in jih tako še dodatno obremenjujejo. Odpadne snovi, ki se dlje časa zadržujejo v črevesju povzročajo gnitje in ostale težave, kot so: slabo prebavo, napihnjenost in posledično povišano telesno težo. Tako oslabljena prebava povzroča nabiranje oblog na črevesje, ki telo zastrupljajo in hkrati preprečujejo absorpcijo hranilnih snovi. Skupek vsega povzroča porušeno ravnovesje in z njim slabo počutje.

Razstrupljanje in čiščenje črevesja pomaga odstraniti strupe iz našega telesa in ponovno zažene naravni mehanizem razstrupljanja našega telesa.

Aloe vera vsebuje več kot 200 aktivnih sestavin, ki so neverjetno hranilne za naše telo in splošno zdravje. Njena sestava je iz 95% iz vode, preostalo pa so olja, aminokisline, minerali in encimi. Sok aloe vere je odličen antibiotik (tako kot recimo česen), saj pomaga pri odpornosti in bolj učinkovitem delovanju imunskega sistema, izboljša prebavo, deluje antibakterijsko in analgetično, dviguje splošno počutje in je nepogrešljiva pri naravnem čiščenju in razstrupljanju debelega črevesja.

Prav tako se njena vsestranskost kaže v lajšanju sindromov prebavnih motenj, saj deluje kot naravno odvajalo, ker stimulira debelo črevo in pospeši odvajanje in čiščenje odpadnih snovi iz telesa. Ti odpadki so ostanki hrane, bakterije in toksini (paraziti), ki lahko preprečijo pravilno vsrkavanje hranil iz črevesa. Sok pomaga tudi uravnavati proizvodnjo želodčne kisline, ki pri nepravilnem delovanju lahko povzroča razjede, slabo prebavo, kolitis in sindrom razdražljivega črevesja.

Pitje Aloe vere Premium 100% sok priporočamo otrokom nad 3 leta, starejšim, bolnim in športnikom, 50 ml dvakrat na dan. Sok aloe vero je po odprtju potrebno hraniti v hladilniku, pred vsako uporabo se svetuje, da se rahlo pretrese. Uporabiti jo je potrebno v 30 dneh. Pije se lahko čisti sok ali razredčen z vodo.

Če se zaužije previsok odmerek lahko pride do diareje, ostalih stranskih učinkov ni. Odsvetuje se pitje nosečnicam in ljudem, ki imajo zdravila za redčenje krvi.

PRIVOŠČITE SI ALOE VERO, SAJ JE ČUDEŽNI VIR ZDRAVLNIH UČINKOV IZ NARAVE IN POSKRBITE ZA DOBRO ČREVESNO FLORO IN DOBER IMUNSKI SISTEM.

Scroll to Top