fbpx

VELEPRODAJA

Relive se ukvarja tudi z veleprodajo prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov, ki pripomorejo k zdravju in dobremu počutju.

Na trgu smo že kar nekaj let prisotni tudi kot zastopnik hrvaškega podjetja Apipharma, ki nudi naravne izdelke in prehranska dopolnila za zdravje in dobro počutje ter italijanske fitoterapevtske znamke Erba Vita, ki se lahko pohvali s 40 letno zgodovino. Izdelke Erba Vite razvija ekipa zdravnikov, farmacevtov in zeliščarjev v lastnih laboratorijih z uporabo naprednih tehnologij, ki skrbijo za kakovost in varnostne preglede vsakega izdelka posebej. Zasnovani so za zagotavljanje boljšega počutja ljudi vseh starosti na podlagi naravnih zelišč in njihovih ekstraktov. Zaradi visoke kvalitete in dobrih rezultatov naših strank, jim zaupajo naše bioresonančne terapevtke za podporo zdravju, kineziologi za podporo športni prehrani ter fizioterapevti za lajšanje simptomov bolečin in oteklin.

Naš najbolj prodajan artikel je zagotovo ALOE VERA 100% sok, narejen iz listov gela aloe vere, titriran na 10% polisaharidov, brez dodatka vode.

Zagotavljamo Vam kakovostno in učinkovito oskrbo, raznoliko ponudbo, visokokakovostne produkte in storitve ter konkurenčne cene.

V kolikor ste zdravstvena trgovina, fitnes center, spletna trgovina ali vodite podjetje, povezano s prehranskimi dopolnili, Vam Reliveshop ponuja rešitev na enem mestu.

Relive nudi veleprodajo prehranskih dopolnil in medicinskih produktov za zdravje in so namenjeni vsakemu posamezniku. Naši najbolj priljubljeni izdelki so zagotovo:

  • 100% sok Aloe vera
  • Depuratum
  • Antistress
  • Magnezij B6
  • Omegavit
  • Artimesia

V kolikor bi želeli izvedeti več informacij in pogoje veleprodaje nam pišite na shop@relive.si

Scroll to Top