ZMANJŠAJMO BOLEČINE V SKLEPIH Z ALOE VERO

Bolečine v sklepih so lahko zelo neprijetne in vplivajo na vsakdanje aktivnosti. Obstaja veliko različnih vzrokov za bolečine v sklepih, vključno s starostjo, poškodbami, artritisom in drugimi vnetnimi boleznimi. Kljub temu pa obstajajo naravni načini za zmanjšanje bolečin in vnetij v sklepih. Eno od naravnih rastlin, ki lahko pomaga pri lajšanju bolečin v sklepih, je aloe vera.

Aloe vera je rastlina, ki se pogosto uporablja za lajšanje različnih zdravstvenih težav, vključno z bolečinami v sklepih. Gel iz aloe vere vsebuje naravne sestavine, ki lahko pomagajo pri zmanjševanju vnetij in bolečin v sklepih. Študije so pokazale, da lahko aloe vera pomaga pri zmanjševanju oteklin in bolečin v sklepih pri ljudeh z artritisom. Poleg tega pa lahko aloe vera pomaga tudi pri izboljšanju gibljivosti sklepov in zmanjšanju togosti.

V eni študiji, ki je bila objavljena v reviji Phytotherapy Research, so raziskovalci preučevali učinke aloe vere na bolečine in vnetja pri ljudeh z artritisom. Udeleženci so v 12-tedenskem obdobju vsak dan jemali kapsule, ki so vsebovale aloe vero ali placebo. Raziskovalci so ugotovili, da so imeli udeleženci, ki so jemali aloe vero, zmanjšanje bolečin v sklepih in izboljšanje gibljivosti sklepov v primerjavi s placebom.

Aloe vera se lahko uporablja tudi lokalno na prizadetem območju. Gel iz aloe vere se lahko nanaša neposredno na kožo okoli sklepa in pusti delovati 20 do 30 minut. Aloe vera lahko pomaga pri lajšanju bolečin in oteklin v sklepih. Poleg tega pa lahko aloe vera pomaga tudi pri zmanjševanju brazgotin in izboljšanju celjenja kože.

Krema Aloe vera 3 v 1 znamke ERBA VITA, skrbi za vsak del vašega telesa. Visoka koncentracija aloe vera v kombinaciji s POLŽJO SLUZJO, GOJI JAGODAMI, OLJI RIŽEVIH OTROBOV in ARGANOM izboljšuje hidracijo obraza, zaščiti roke in poskrbi za mehkobo celotnega telesa.

ALOE VERA PREIMUM 100 % sok tako telesu pomaga pri izločanju toksinov (spodbuja razstrupljanje), blaži in pomirja prebavni sistem na poti od želodca do debelega črevesja, blaži znake vnetja, uničuje viruse, bakterije, glivice in parazite, blaži, vlaži in pomirja kožo ter celi rane ter vsebuje vitamine, minerale, vlaknine in aminokisline

Težave z bolečimi sklepi boste omejili in zmanjšali po enomesečnem uživanjem Aloe vere Premium 100 % sok ter uporabi kreme, ki jo dnevno nanašate.

Čeprav aloe vera lahko pomaga pri lajšanju bolečin v sklepih, pa je pomembno, da se posvetujete z zdravnikom, če imate hude bolečine ali druge zdravstvene težave.

Izdelke Aloe Vera lahko najdete s klikom na povezavo – Izdelki Aloe vera

Brežice, 23.3.2023
Pripravila: Tinkara Zalokar, dipl. fiziot.

Scroll to Top