fbpx

MADEROTERAPIJA

ANTICELULITNA MADEROTERAPIJA Z VAKUUMSKO MASAŽO

Južnoameriška vrsta masaže, ki zmanjšuje viden celulit po telesu, dviguje zadnjico ter učvrsti trebuh in roke. Deluje na principu poškodovanja ovojnic maščobnih celic in preusmerjanjem le-teh v limfni sistem in krvni obtok, kjer se ob povečani telesni dejavnosti in primerni prehrani preko povečanega uživanja vode izločijo čez ledvica. Z uporabo posebno oblikovanih lesenih valjev in silikonskih ventuz za povečanje krvnega prepoka, bodo učinki vidni že po prvi terapiji.

Je 100% naravna tehnika, ki ne povzroča alergijskih reakcij na koži.  Gre za posebno anticelulitno masažo s posebno anatomsko oblikovanimi lesenimi valčku, ki pomagajo v boji proti celulitu, odvečni maščobi.

ZAGOTOVLJENI REZULTATI zmanjšanja obsega telesa in izgube celulita!

Maderoterapija je učinkovita terapija pri:

  • odpravi celulita,
  • zmanjšanju obsega,
  • definiciji nog,
  • zategovanju kože,
  • zategovanju stegen in nog,
  • manjšanju obsega trebuha,
  • odpravljanju strupov in viškov vode iz telesa,
  • izboljšanju cirkulacije,
  • spodbujanju metabolizma,
  • stimuliranju limfe.

DELNI TRETMA

(30 min – noge, zadnjica)

CELOTNI TRETMA

(50 min) noge, zadnjica, trebuh, hrbet in roke

Učinek je viden že po prvem tretmaju, a je za dolgotrajnejši rezultat (2-3 mesece) potrebnih 10 tretmajev, saj se maščobne celice razbijajo postopoma.

Maderoterapijo izvajamo na dva ali tri dni.  Pri izvedbi terapij je lahko prisotna tudi bolečina, ki pa je odvisna predvsem od pacienta – občutljivosti na bolečino, stopnja in vrsta celulita, preteklo izvajanje anticelulitnih terapij. Po 3-5 terapiji se stanje poslabša, saj celulit pride na površje, zato je ključno, da se tretma zaključi.

KDAJ JO ODVSETUJEMO?

Terapijo ne smemo izvajati v primeru visoke temperature, metastaz, lokalnih vnetij, hujših oblik kardiovaskularnih obolenj, tvegane nosečnosti, odprtih ran, glivičnih obolenj kože, zlomov, tuberkuloze in spolnih bolezni.

Naroči se že danes, sezona kopalk se bliža.

MNENJA

prisluhnite, kaj o nas menijo naše stranke
Pozdravljeni, simpatična, komunikativna, strokovna fizioterapevtka Tinkara, ki je pristopila s posluhom, spodbudnimi besedami ter fizioterapijami, ki so mi olajšale trenutno bolečino. Z vajami in odlično masažo sem fizično veliko bolje, za kar gre zahvala Tinkari. Ko je potrebno trenutno ukrepati, da olajšamo bolečino, sprejmemo realno stanje bolezni, poškodbe, pridobimo usmeritve, napotke, priporočam gibalni center Relive, ki vedno poskrbi za svoje stranke v najboljši moči.
Oče se je zaradi vnetja ishiadičnega živca oglasil na terapijah v Gibalni kliniki Relive. Bolečine pred terapijami so bile nevzdržne, ni bilo več moči za hojo, pojavljaj se je pekoč občutek po nogi in odrevenelost goleni. Po končani terapiji pri fizioterapevtki, ki je očetu pomagala s protibolečinsko terapijo, navodili za pravilne položaje med spanjem, hojo po stopnicah in vajami za hrbtenico se je stanje izboljšalo do te mere, da je sedaj brez bolečin. HVALA RELIVE!
Andraž: » V Relive sem prišel po nenavadni poškodbi rame in sicer so mi postavili diagnozo utesnitvenega sindroma rame, zaradi udarca in padca na desno ramo na rokometnem treningu ob začetku priprav na ligo NLB. Rehabilitacija naj bi trajala več mesecev, vendar pa me je fizioterapevtka Tinkara s pomočjo terapij in vaj spravila na igrišče že po dobrem mesecu. Kot vrhunskemu športniku mi to neverjetno veliko pomeni, saj je vsak dan brez treninga prava muka. Hvala celotnemu centru Relive za omogočene terapije in Tinkari za vodenje skozi potek rehabilitacije!!!«.
Najprej bi želela zahvaliti za poslana navodila. Kar pa se tiče obravnave /fizioterapije sem bila pa z tvojim delom zelo zadovoljna in te priporočam vsakemu, ki ima podobne težave s križem, kot sem jih imela jaz. Si oseba primerna za to delo . Meni si se posvetila v celoti in mi pomagala, da se je moja bolečina v hrbtenici zmanjšala.
Pri košarki sem si poškodoval levo koleno in to tri tedne pred svojo poroko. Osebna zdravnica mi je svetovala vašo kliniko. Kjer ste me sprejeli zelo prijazno in profesionalno. Že po prvi terapiji so bili očitni znaki izboljšanja in sem kmalu videl, da Tinkara mi bo rešila koleno. Njene izkušnje in strokovno znanje je bilo več kot pohvalno, saj sem 2 tedna po poškodbi že hodil brez bergel . Vaje ki mi jih je pokazala so mi okrepili koleno in njene prijazne in spodbudne besede pa so pomagale, da sem s svojo izbranko sprehodil do matičarja, kjer sem rekel svoj večni DA. Iz srca sva ji oba hvaležna za njeno strokovno pomoč. Brez njene pomoči, najin najlepši dan ne bi bil tako popoln. Srčno ti HVALA Tinkara. Seveda pa tudi ostali ekipi v gibalni kliniki Relive.
S ponavljajočimi bolečinami v križu se soočam že zadnjih 5 let. Neverjetno je, kako sem že po eni fizioterapevtski terapiji v Relive centru čutila olajšanje, medtem ko je po drugi terapiji bolečina skoraj izvodenela. Resnično priporočam, saj se stranki celovito posvetijo in kombinirajo različne metode, ki so pri meni resnično delovale. Razen modrih krogov po hrbtu sem po 4 dneh skoraj že pozabila na bolečino. Priporočam!
Scroll to Top