KDO SMO MI?

Smo Relivovci.
Smo sodelavci, smo prijatelji, smo družina. Smo preprosti ljudje in smo vsak po svoje drugačni. Smo vizionarji, smo zagriženi, radi imamo svoje delo in v njem uživamo. Radi priskočimo na pomoč, radi se gibamo, prisluhnemo, se skupaj izobražujemo, preizkušamo, rastemo in še najraje zabavamo in smejimo.

To smo mi.

Klemen Bibič, dipl.kin.

ustanovitelj in prokurist

Maruša Bibič

mag.poslovnih ved
vodja PE Relive
"Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence". T.P. Veseli me, da lahko s svojo energijo, znanjem in izkušnjami pomagam ljudem. To je moje poslanstvo, ki ga z veseljem širim naprej.

mag, Renata Bibič

mag.uni.dipl.kem
vodja področja biomedicine
Zdravilka z licenco Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, certificiran terapevt BICOM z dolgoletnimi izkušnjami na področju farmacevtske industrije in s pridobivanjem dodatnih znanj.
1

Tina Zorko

farmacevtski tehnik
biomedicina
Svoje znanje Bioresonančne terapevtke izpopolnjujem z nenehnim izobraževanjem v okviru Inštituta bioresonance in regulativne medicine, ki povezuje certificirane terapevtke v Sloveniji in tujini.

Andreja Bakšič Grozdina

farmacevtski tehnik
biomedicina
Možnost, da z alternativo pomagam ljudem okoli sebe in navsezadnje tudi sebi, si štejem kot privilegij. Izobraževanje in raziskovanje sta še dve veji, ki me povezujeta z delom, katerega opravljam skrbno in vestno.

Tinkara Zalokar

dipl. fizioterapevt
fizioterapija
Sem športnica po duši. Za seboj imam 11 let ukvarjanja z atletiko na državnem in mednarodnem nivoju. Poškodbe tekom treniranja so bile vedno prisotne in prav to me je navdušilo, da bi tudi jaz pomagala ljudem v procesu rehabilitacije za boljše kvalitetno življenje in hitrejši povratek v šport ali vsakdan.

Dušan Senković

dipl. fizioterapevt, študent aplikativne kineziologije
fizioterapija
Sem diplomirani fizioterapevt, ki trenutno končuje magisterij kineziologije. Moje izkušnje iz ortopedije in športa mi omogočajo, da strankam zagotavljam strokovno pomoč pri kondicijski pripravi, preventivi in rehabilitaciji poškodb. Poleg tega sem tudi športno aktiven, igram košarko, kar mi daje boljše razumevanje kondicijske priprave in obravnave športnih poškodb.

Timotej Kostrevc

dipl. fizioterapevt
fizioterapija
Na področju fizioterapije sem aktiven že 11 let. Bogate izkušnje sem pridobil v Termah Čatež, Rokometni zvezi Slovenije, Atletske zvezi Slovenije. Zadnja leta pa aktivno sodelujem z vrhunsko smučarko Andrejo Slokar.

Norma Resnik

mag. prof. športne vzogej, študent fizioterapije
fitnes center
Sem profesorica športne vzgoje in študentka 3. letnika fizioterapije. Poleg izkušenj na področju shujševalnih programov, post-rehabilitacije, kondicijske priprave športnikov in dela z otroki (predšolski in šolski), imam široko znanje še iz izkušenj pri učenju smučanja, atletike, plavanja, gimnastike in avtonomnega potapljanja.

Lara Omerzu

študent fizioterapije
fizioterapija
V šport sem vpeta že od malih nog in danes je del mojega vsakdana. Atletiko, katero treniram že od svojega 10. leta. Po končani osnovni šoli in gimnaziji, sem študij opravljala v Združenih državah - University of Nebraska Lincoln. Smer mojega študija je Nutrition, Health and Exercise (nutricionistika v povezavi z medicino in kineziologijo). V času šolanja sem opravila certifikat osebnega trenerstva (NSCA - national strength and condition association). Prav tako pa sem pridobila nutricionistično licenco Precision Nutrition.

Katja Kolman

dipl. športne vzgoje
fitnes center
Katja je učiteljica športa na osnovni šoli. V preteklosti se je ukvarjala z različnimi športi, med drugim z rokometom in tenisom, zadnja leta pa največ zadovoljstva najde v smučanju. Želi si novih izzivov in se veseli vadbe z vami.

Sara Plevnik

študentka pedagoške fakultete
popoldansko varstvo otrok
Sarina trenutna izobrazba je pomočnica vzgojiteljice. Kot študentka je zaposlena v Vrtcu Mavrica Brežice. Občasno pa svoje izkušnje dopolnjuje kot animatorka na različnih zabavah. Z veseljem dela z otroki, še posebej pa v svoje delo z njimi vključuje veliko športnih aktivnosti in glasbenih vsebin.

Timotej Čargo Žagar

spletna prodaja

Moj moto je: Jemljite nove podvige in izkušnje kot način razvoja in učenja. dr. Doreen Virtue.

Barbara Vogrinc

naročanje in recepcija

Matic Plankar

naročanje in recepcija

Melita Lepšina

naročanje in recepcija

Melanija Smrekar

naročanje in recepcija
Scroll to Top