fbpx
Nekdo je bil nekoč nihče, ki je hotel, vztrajal in to tudi naredil.
John Burroughs

MOŽNOST KORIŠČENJA NADSTANDARDNEGA ZDRAVSTVA ZAVAROVALNIC:

V naši kliniki se prepletajo znanja in izkušnje kineziologov in fizioterapevtov, zato boste pri terapijah tudi celostno obravnavani. Že vrsto let uspešno delujemo tako na segmentu ambulantne fizioterapije kot gibalne preventive in rehabilitacije. Klinika je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo za diagnostiko in zdravljenje poškodb, naši terapevti pa so specializirani za področja zdravljenja fizioterapije starejših oseb, fizioterapije poškodb, športne fizioterapije ter na področju spremembe življenjskega sloga, hujšanja in pridobivanja mišične mase, korekcij drže, kondicijskih priprav in podobno.

ZAKAJ IZBRATI NAŠO KLINIKO?

 • HOLISTIČNA obravnava posameznika
 • Omogočamo koriščenje nadstandardnega zavarovanja (Partner Zavarovalnice Triglav, Sava zavarovalnica, NLB Vita, Generali in Vzajemna.)
 • Brez čakalnih vrst
 • Najnovejše metode diagnostike in zdravljenja
 • NOVO – diagnostično orodje TMG
 • Zaupajo nam profesionalni športniki
 • Več letne izkušnje na področju fizioterapije, kinezioterapije, post rehabilitacije
 • Uporaba različnih holističnih metod in pristopov pri zdravljenju in izboljšanju splošnega počutja
 • Uporaba različnih holističnih metod in pristopov pri zdravljenju in izboljšanju splošnega počutja
 • Nudimo ONLINE SPREMLJANJE STRANKE
 • Nudimo FIZIOTERAPIJO NA DOMU (svetovanje, terapije)
 • Vlagamo v razvoj zaposlenih
 • V Relive centru izvajamo storitve fizioterapije, rehabilitacije in kinezioterapije, pri katerih kombiniramo manualne in instrumentalne tehnike, med katere spadajo: terapevtski ultrazvok, protibolečinska, laserska terapija, TECAR terapija, elektrostimulacija mišic, terapija z bioptronom, active release terapija, ergon tehnika, flossing mišic, vakum terapija, strojna limfna drenaža, kineziotaping, športne in terapevtske masaže ter vadbe.

  Pri diagnostiki uporabljamo najnovejšo tehnologijo TMG – meritev lastnosti mišic, cikloergometrijo za testiranje obremenitev srčno-žilnega sistema ter Vo2max za ugotavljanje maksimalne kapacitete pljuč, pregled telesne sestave z napravo INBODY 770 ter meritev vitaminov, mineralov, težkih kovin in makrohranil z OLIGOLABOM.

  V terapije vključujemo tudi kisikovo terapijo za hitrejšo regeneracijo tkiv. S kombinacijo manualnih tehnik in aparatov pa so same terapije učinkovitejše in napredek hitrejši.

  BREZPLAČNI VIDEO POGOVOR (15 min) ALI POSVET V ŽIVO

  Kako poteka fizioterapevtsko zdravljenje s holističnim pristopom v našem centru?

  1.CELOSTNI DIAGNOSTIČNI PREGLED pri katerem z različnimi metodami in napravami postavimo ustrezno diagnozo zdravstvenega stanja in izvora bolečin.

  2. Na podlagi pregleda pripravimo PERSONALIZIARAN PROGRAM ZDRAVLJENJA

  3. Sledi AKTIVNA REHABILITACIJA s terapijami: manualna, protibolečinska, laserska, tecar, ultrazvok ipd.

  4. POST REHABILITACIJA s kombiniranjem kinezioterapije, masaž, vaj

  5. DVIG FIZIČNE PRIPRAVLJENOSTI z individualiziranim programom vadbe za preventivno krepitev zdravja in fizične pripravljenosti.

  KDAJ PO POMOČ FIZIOTERAPEVTU?

  Imate težave s ponavljajočimi bolečinami v križu, roki ali kolenu?

  Ste si zvili nogo ali jo celo zlomili ter čakate pregled specialista?

  Ste po operaciji okončin ostali popolnoma sami in čakate na terapije v toplicah ali v zdravstvu?

  Ste končali z zdravljenjem, vi pa še vedno težko premikate poškodovano okončino oz. ne zaupate, da je vse kot je bilo prej?

  Se bolečine v križu po počitku zmanjšajo, nato pa se čez čas zopet vrnejo in so vedno hujše?

  Čutite bolečine v vratu ali mravljinčenje nog?

  PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI POSVET

  Pogoste poškodbe in zdravstvena stanja

  1. AKUTNE BOLEČINE

  V našem centru se osredotočamo na celostno zdravljenje akutnih poškodb s poudarkom na fizioterapiji in kinezioterapiji. Naša izkušena ekipa obravnava raznolike poškodbe, vključno z manjšimi lezijami meniskusov, parcialnimi rupturami kolenskih vezi, poškodbami mišičnih skupin ramenskega sklepa, vezi gležnja po zvinu, ter raznimi lezijami vezi in mišic ramenskega sklepa. Sposobni smo učinkovito reševati tudi strgane mišične skupine, kot so zadnje stegenske mišice, notranje stegenske mišice, kolčne mišice in druge podobne poškodbe. Ne glede na vrsto poškodbe vam zagotavljamo prilagojeno in strokovno obravnavo, ki bo pospešila vašo rehabilitacijo ter povrnila vašo gibljivost in funkcionalnost. Skupaj bomo stopili na pot okrevanja in dosegli optimalne rezultate.

  2. KRONIČNE BOLEČINE

  V našem centru smo specializirani za zdravljenje različnih kroničnih poškodb, ki vključujejo številna stanja, kot so vnetja sklepnih ovojnic (sinovitis), bolečine v hrbtu, diskus hernija, stenoza, bolečine v vratu, išias, protruzija diska v vratu ali ledveni hrbtenici ter degenerativna stanja vezi in tendinopatije. Naš pristop zajema tudi obravnavo specifičnih težav, kot so skakalno koleno, tekaško koleno, vnetje Ahilove tetive, teniški in golf komolec, vnetje tetive kvadricepsa ter bolečine in omejitve gibanja zaradi vnetja rotatorne manšete rame. Poleg tega uspešno pomagamo k zmanjšanju bolečine in izboljšanju funkcije pri različnih oblikah artritisa, obrabah kolka in kolena in drugih kroničnih stanjih. Z individualno prilagojeno terapijo bomo s skrbnim pristopom in strokovnim znanjem pomagali ublažiti vaše težave, izboljšati kakovost življenja ter omogočiti boljše funkcionalno gibanje.

  3. POST OPERATIVNA REHABILITACIJA

  Pri nas smo predani zagotavljanju učinkovite akutne post-operativne fizioterapije, ki se prične že prvi dan po vaši operaciji. Naša usposobljena ekipa se osredotoča na številna pogosta operativna stanja, med katera spadajo rekonstrukcija križne vezi, operacije meniskusa, artroskopija kolena zaradi poškodb hrustanca, operacije ramena zaradi poškodbe supraspinatusa ali dolge glave bicepsa, zamenjava kolena ali kolka, operacije po zlomu gležnja ter kirurško zdravljenje strgane mišice. Naš pristop temelji na najsodobnejših metodah in protokolih, ki so prilagojeni vašemu specifičnemu kirurškemu posegu. Z našo strokovnostjo bomo poskrbeli, da bo vaše okrevanje potekalo čim bolj nemoteno, zmanjšali bolečino ter pospešili vašo povrnitev funkcionalnosti in gibljivosti. Vaše dobro počutje po operaciji nam je ključnega pomena.

  Brez čakalnih vrst

  AKUTNE TEŽAVE IN POŠKODBE so razmeroma hitro razrešljive, če terapevt poda pravo informacijo in ustrezno terapijo. Na tem področju ima ekipa gibalne klinike veliko znanja in opreme, zato ne oklevajte s klicem, saj Vam nudimo hitro obravnavo BREZ ČAKALNIH VRST. KRONIČNA OBOLENJA so dlje trajajoče težave s hrbtenico, kolki, koleni, rameni, revmatična obolenja ipd., ki nastanejo počasi in, na žalost, tudi počasi odhajajo, saj so kompleksnejše. Praviloma od posameznika zahtevajo, da poleg strokovne obravnave pri fizioterapevtu in kineziologu, spremeni tudi škodljive oz. nezdrave življenjske navade. Pri takšni problematiki strokovnjaki RELIVE CENTRA stranko ustrezno vodimo in ji pomagamo na poti do boljšega počutja in spremembe življenjskega stila.

  Napotujemo

  Da bi lahko res uspešno reševali zahtevnejšo problematiko hrbtenice, kolkov, ramen…včasih potrebujete sodelovanje z izkušenim osteopatom oz. kiropraktikom. V primeru, da to opazimo pri prvem pregledu ali iz dokumentacije, ki nam jo pošljete ali jo prinesete s sabo, vas bomo ustrezno usmerili k pravemu strokovnjaku in vam omogočili čim boljši razplet vaše situacije.

  Pri delu uporabljamo najnovejše metode

  Pri tem pa smo nadvse ponosni, da lahko kombiniramo različne metode zdravljenja in v obravnavo vključimo širok nabor znanj vseh terapevtov. Pri delu uporabljamo diagnostično orodje Tenziomiografija (TMG), ki je neinvazivna, praktična, hitra in zanesljiva hitro razvijajoča se tehnologija. Pomaga pri določitvi rehabilitacijskega ali vadbenega napredka in posledično daje objektivno oceno učinkovitosti določenega protokola zdravljenja. Specifične mišične kontrakcijske lastnosti, ki jih meri, so pomembni parametri za naše terapevte, ki iščejo pravi vpogled v stanje posamezne mišice. Učinkovitost terapij pa povečamo tudi z uporabo najnovejše opreme na tržišču, ki vpliva na izboljšanje kvalitete prizadetih tkiv (Laser, Tecar, Normatek…) ter kombinacijo masaž, skupinskih ali osebnih vadb ter analiz telesne sestane, vitaminsko mineralnih testov ali bioresonance. Naša prednost je, da nudimo vse to pod isto streho.

  Večletne izkušnje s športniki

  Naša specifika in prednost je delo s športniki, reševanje in odpravljanje akutnih težav, bolečin in sanacije poškodb.

  ZAUPAJO NAM TUDI VRHUNSKI ŠPORTNIKI IN KLUBI

  SMUČARKA ANDREJA SLOKAR

  ULTRAMARATONEC AMBROŽ ROŽMAN

  SMUČARKA META HORVAT

  NOG.MLADINSKA REPREZENTANCA SAVDSKE ARABIJE

  PLAVALNI KLUB RIBNICA

  NK OLIMPIJA

  ALI SMO VAS PREPRIČALI? PRIJAVI SE!

  Scroll to Top